Klacht: Pakketje pre-order verdwenen

op 02 oktober 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb fifa gepre-ordert en ook een code ingevoerd om elke week gratis pakketjes te ontvangen. Ik opende vandaag de fut app op mijn mobiel, en zag het gratis pakketje daar klaarstaan. Ik wilde deze liever openen op mijn PS4. Eenmaal thuis fifa opgestart, fut geopend, staat het pakketje er niet meer….? Waar is deze heen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik dit pakketje weer op mijn account krijg en voor de moeite misschien een extra pakketje gratis

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dennis_4_life