Klacht: Pakketje nooit toegekomen

jenthe12 op 03 juli 2019 over Check Die Deal in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg van hun op 11 juni een mail dat mijn pakketje met ordernummer 500016760 verzonden was heb al verschillende mails gestuurd en 1x hebben ze mij gevraagd of mijn adres klopte wat zo was. Nu zijn we ondertussen 3 juli maar ik heb nog steeds niks ontvangen! Krijg ook geen reactie meer op mijn mails.

Gewenste Oplossing:

Ik zou willen dat ze mij het artikel opnieuw opsturen want ik heb het tenslotte betaald maar niks ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Check Die Deal

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Check Die Deal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door