Klacht: Pakketje naar verkeerd Kialapunt gestuurd en nu nog steeds niet aangekomen

op 12 mei 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het begon er al mee dat ik geen mailtjes kreeg van Kiala dat mijn pakket werd klaargemaakt. Via de verzender kreeg ik een trackingcode en zag dat het pakketje op 3 mei bij een verkeerd Kialapunt was afgeleverd. Vanaf dan lees ik dat het pakketje wordt getransporteerd. Het is nu 12 mei en er verandert niks. Kiala reageert niet op het contactformulier. Code: 0023yjq

Gewenste Oplossing:

Ik wil simpelweg mijn pakketje af kunnen halen op mijn Kialapunt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door piroux