Klacht: Pakketje aan gruzelementen retour gezonden en afgegeven bij de drankenhandel waar het is aangekocht…

op 19 juli 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een breekbaar pakketje verzonden via PostNL. Bij Track en Trace zag ik op een gegeven moment dat het pakket retour afzender was gezonden. Aangezien ik niets retour had ontvangen, wachtte ik maar eens even af. Maar na een aantal weken had ik nog steeds niets ontvangen. Toen bij ik navraag gaan doen bij PostNL en toen kreeg ik als reactie dat het wel was aangekomen bij de ontvanger. Terwijl het daar toch echt niet aangekomen is!
Het betrof een wijnpakket, dus ik weer naar de drankenhandel en een nieuw pakket kopen (nu niet verzonden via PostNL). Ik het verhaal aan het vertellen en toen bleek dat het dus retour was gezonden naar hen. Helemaal aan scherven, en dus niets meer mee aan te vangen. Ik heb daarop nogmaals gemaild met PostNL en nog maar een keer en nog maar een keer maar ik krijg gewoon helemaal geen reactie meer. Gewoon te belachelijk voor woorden. Service noemen ze dat…..

Gewenste Oplossing:

Ik heb het pakket helaas niet verzekerd verzonden. Maar aangezien het helemaal volgeschreven was met breekbaar en we het echt wel heel goed hadden ingepakt, vindt ik het niet meer dan billijk dat PostNL een deel van de kosten voor haar rekening neemt. Het pakket kostte € 25,00 en dan nog € 6,75 voor de verzendkosten. Met € 25,00 kan ik dan wel vrede hebben. Dan heb ik het nieuwe pakket vergoed gekregen.

Bericht van

6 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. Helaas kunnen we niet direct op alle klachten reageren. U kunt hiervoor het best contact met ons opnemen via Twitter @postnlwebcare. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/

Alle klachten die gemeld zijn door Disneyfanaat