Klacht: Pakketbezorging vrijdag 13 juli 2012

op 13 juli 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij laat ik u weten dat ik vandaag een pakket van de politie verwachtte. Vandaag om17.00 uur was er nog niemand geweest. Om 18.50 uur hebben wij de brievenbus geleegd en vonden een bericht van de postbezorger dat hij/zij ons niet thuis had getroffen. Wij waren echter wel thuis. Nu moet ik het pakket zelf afhalen. Eerder deze week is mij hetzelfde ook al overkomen. Toen verwachtte ik 3 pakketten van de politie en vond alleen een afhaalbericht in de brievenbus waarop ook vermeld stond dat het aangeboden was. Dit was echter niet het geval. Dit alles komt op mij zeer onprofessioneel en incorrect over.

Gewenste Oplossing:

Alsnog thuisbezorgen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mvooys