Klacht: Pakket wordt al 3 weken getransporteerd?!

op 11 juli 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24 juni een pakket verstuurd vanuit Den Haag. 3 weken later nog niet ontvangen in Ridderkerk. met de postduif gaat het nog sneller! Asociaal dat ze niet te bereiken zijn via telefoon en niet reageren op mailtjes. Eerste keer, maar tevens ook laatste keer dat ik iets via Kiala laat sturen!!!!

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakketje binnen is en beter nog, als ze hun service verbeteren zodat andere klanten ook gewoon op tijd hun goederen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wilzje1