Klacht: Pakket staat als bezorgd, maar niks ontvangen

Y.elk op 18 november 2022 over Budbee in de categorie Post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou op 18 november een pakket krijgen. Ik heb gekozen voor de optie persoonlijk overhandigen. Op de app van Budbee staat nu dat deze is bezorgd, maar dat is dus niet gebeurd. Ik kan de klantenservice ook niet bereiken. Belachelijk slechte service

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn pakket.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Budbee

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Budbee nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Y.elk