Klacht: Pakket nog steeds niet ontvangen

op 05 augustus 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakket is 26-07-2017 verstuurd en de 28ste bij laatste sorteercentrum. Sinds dien geen verandering en op mijn mails word niet gereageerd. Had er allang moeten zijn! Als het vertraging heeft is niet erg maar er word niet gereageerd en door de vele klachten die ik nu lees weet ik dat dat ook niet gaat gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik contact kan hebben met kiala en me pakket ontvang. Het is namelijk een cadeau.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ashley1990