Klacht: pakket niet ontvangen

op 03 mei 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

pakket 0023k3s na 8 dagen nog steeds niet ontvangen…. het staat op 28-4 bij sorteer centrum….heb meerdere keren mail gestuurd naar kiala. uiterst vervelend en dat is nog zacht uit gedrukt is dat je ze niet telefonisch kan bereiken… me mail wordt niet beantwoord.. heb meerdere paketten laten verzenden en ben bang dat ik ze niet meer ontvangt… wat kan ik nu doen om me pakket te krijgen….het kialapunt waar het bezorgd wordt wil mij ook geen telefoonnummer geven ….mvg bram

Gewenste Oplossing:

als ze me via telefoon gesprek kiala me te woord zullen staan om dit probleem te verhelpen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door brmpy4@versatel.nl