Klacht: Pakket niet geleverd wel betaald niet bekende email van hun is vals word niet erkend

Bella Vd toorn op 02 november 2022 over Diamond Painting Kits in de categorie Hobby winkels, Internetshops - Hobby en Verzamelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 22 oktober diamant painting kits besteld met eigen foto en ja hoor betaald šŸ™ˆmaar om dat het lang duurde heb ik ze een email gestuurd maar kreeg een bericht dat de email niet verzonden kon worden om dat het niet bestond toen verder wezen zoeken en berichten via hun site gestuurt maar word niet beantwoord dus ik heb een groot vermoeden dat ik nu deze maand voor de tweede keer ben opgelicht šŸ˜”bedrag ā‚¬ 80 euro kwijt Terwel in deze tijd het al zo moeilijk is ik had dit nodig voor therapiešŸ„²dus hoop toch nog dat er contakt kan worden gezocht met dit bedrijf

MIJN KLACHT WORD NIET IN BEHANDELING GENOMEN DOOR DIAMAND PAINTING KITS KAN OOK NIET WAND DAT BEDRIJF IS EEN OPLICH…..BEDRIJF MAAR JE BENT JE GELD GEWOON KWIJT MAAR DIAMAND PAINTING ONTHOU MIJN NAAM NAAR GOED IK GA DUS WAAR JULLIE OOK REKLAME MAKEN EEN BERICHTJE ER ONDER SCHIJVEN WAT EEN OPLICH …SITE JULLIE ZIJN

Gewenste Oplossing:

Ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf dus zal mijn geld terug gestort willen krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Diamond Painting Kits

Reactie van de melder van de klacht Bella Vd toorn

1 jaar geleden - DIAMAND PAINTING KITS IS EEN SITE VAN FB MAAKT VEEL REKLAME MAAR DE EMAIL BESTAAT NIET šŸ˜”ZE NEMEN DE KLACHT NIET IN BEHANDELING TUURLIJK NIET ZE HEBBEN MIJN GELD BINNEN GROTE OPLICH......BEDRIJF DUS PAS OP BETAAL NIET DOE HET MET KLARNA EERST JE PAKKET BINNEN DAAR NA BETALEN MAAR JULLIE BLIJVEN VAN MIJN HOREN GELOOF MIJN MAAR WAAR IK JULLIE OOK ZIE OP FB SCHIJF IK EEN BERICHT DIAMAND PAINTING KITS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Diamond Painting Kits nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bella Vd toorn