Klacht: pakket niet geleverd

op 11 oktober 2017 over Horeca World in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26 september een bestelling gedaan bij HorecaWorld. Producten waren niet op voorraad en zou de week later geleverd worden. Op 5 okt kreeg ik een mail dat het pakket overgedragen was aan GLS en 6 okt bij mij afgeleverd zou worden. Tot op heden niets ontvangen. Zijn ik niet meer te bereiken via mail en telefoon.

Gewenste Oplossing:

Graag geld weer terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Horeca World

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Horeca World nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samendorus