Klacht: Pakket niet bezorgd

op 29 december 2017 over 24DealStore in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12 december heb ik een hartslaghorloge besteld, deze was niet op voorraad. Dat kan gebeuren, al stond dat niet duidelijk vermeld op moment van bestellen.
Op 19 december zou dit horloge zijn aangeboden bij Post.nl, echter navraag bij 24DealStore leert dat dit pakket weliswaar is aangeboden bij Post.nl, zonder track&trace, waardoor dit niet meer in hun handen is. Ik kan niets achterhalen bij track&trace.
Nu is het 29 december en heb ik nog steeds niet ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer het pakket is geleverd!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 24DealStore

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 24DealStore nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door 24DealStore in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat 24DealStore een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

24DealStore

Heeft op 21 maart 2018 om 11:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Jorg,

Allereerst onze excuses voor deze verlate reactie, we zijn helaas pas sinds kort actief op klacht.nl en konden daarom deze klacht niet eerder behandelen. Als ik in het systeem kijk zie ik dat uw product binnen is gekomen, graag hoor ik of u tevreden bent. Voor meer vragen kunt u altijd terecht via onze Facebook waar wij overdag (9:00-17:30) actief zijn om vragen en problemen te behandelen.

Nogmaals onze excuses!

Groet,

24dealstore.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Jorgn