Klacht: Pakje van Hamilton(Ohio)-USA naaar Nederland

op 05 september 2018 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Krijg van USPS via mail updates waar het zaakje uithangt en waar het naar toe gaat. In de laatste updates wordt gezegd dat uw zending is aangekomen in Auckland-New-Zealand en op weg is naar its final destination . Is dit een fout van USPS of ligt dat pakketje voor mij uit de VS nu echt in Auckland ?

Gewenste Oplossing:

Als dat pakje bij mij bezorgd wordt , of course !!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door papapoum