Klacht: Pakje niet aangekomen

op 30 juni 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg eerst een mail dat mijn pakketje bij het verkeerde aflever punt was afgegeven hij zou zo spoedig mogelijk bij het juiste punt afgeleverd worden. Toen kreeg ik een mail dat hij klaarlag 2x naar de winkel geweest er was niks aangekomen. Nergens een telefoonnummer te vinden 3 x gemaild en geen reactie. Telefoonnummer via winkel gekregen word je doorgestuurd naar ups zij kunnen niks voor je doen… ik moest maar mailen. Terug naar de winkel ander nummer gekregen 25 minuten en nog steeds niemand aan de telefoon gehad!!
Dus Kiala niet bereikbaar en mijn pakje is na 1 maand nog steeds kwijt.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn pakje word geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anniekesierag