Klacht: Pablo uit Leuven 72 jaar

op 01 juli 2016 over twoo.com in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vraag is , dat Pablo nu geblokkeerd staat, wegens de klacht over Hem. De politie vraagt ,of ik de berichten van Hem ,zou willen opnieuw tonen. Ik kan dus niets meer terugvinden .gelieve deze terug activeren voor mij, of de berichten van hem te bezorgen.
Dank bij voorbaat,
Mvrgr,
Erna Jonckheere
0495545004

Gewenste Oplossing:

Oké

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over twoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door twoo.com in behandeling genomen

Bericht van twoo.com

1 jaar geleden - Goedemorgen Erna, Bedankt voor je melding. Indien zijn account niet meer actief is op Twoo, verdwijnen zijn berichten inderdaad uit jouw inbox. Om privacyredenen hebben wij geen toegang tot jullie berichten. Indien je echter klacht indient tegen deze persoon, kan de politie bij ons de beschikbare gegevens opvragen aan de hand van een attest van het Parket. Indien je me even zijn profielnaam, leeftijd en locatie doorgeeft, dan probeer ik zijn profielnummer voor je op te zoeken en kan je dat alvast doorgeven aan de politie.

Alle klachten die gemeld zijn door Erna jonckheere