Klacht: Overmaken geld van Litebit naar mij duurt een eeuwigheid

dijk0412 op 01 maart 2021 over LiteBit in de categorie Financieel Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb begin vorige week een crypto verkoop gedaan via Litebit.eu, het overmaken van geld op mijn rekening duurt een eeuwigheid, er wordt niet gereageerd op mijn vraag, de robot chatbox is een lachertje, we zijn nu een week verder en nog niets ontvangen, je komt gewoon niet met die gasten in contact, ze hebben het maar druk, maar waarmee dan? Het overmaken van mijn geld duurt toch geen week?

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LiteBit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LiteBit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dijk0412