Klacht: Overlast van de harde muziek

op 19 september 2018 over Johma in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de eerste plaats proficiat met jullie 50 jarig jubileum .Geweldig wat jullie hebben gedaan voor de bevolking .Maar waarom moest die muziek s’avonds zo knetterhard .Wij slapen beneden en het was net of di band bij ons in de tuin stond .Ik vond het niet normaal zo hard .ik wou dit toch even melden want wij konden niet slapen van het lawaai.

Gewenste Oplossing:

Als het een volgende keer zachter kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Johma

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Johma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door brookkie