Klacht: overdreven gehijg nachtprogramma’s

op 19 juli 2012 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

volgensmij denken hun dat iedereen er van gedient is om s’avond alleen naar een * en gesnoer overdreven nep * te willen kijken. Zodra je verder zapt hetzelfde verhaal. Ik als vrouw zijnde hoeft toch niet haast op iedere Nederlandse zender naar één of andere * te kijken sorry hoor maar ik ben toch echt geen*. Zend ook na twaalven iets nuttigers uit. Zo reclameren over aids en zo de*n laten zien. * zooi vortaan op die buis. Hersenspoelend trouwens voor de loopse mannen wereld die denken straks dat iedere vrouw zo * is.

Gewenste Oplossing:

Om ook na twaalven iets fatsoenlijks uit te gaan zenden. Dan pas ben ik en ik praat niet alleen voor mezelf (maar anders krijg je allemaal dezelfde teksten qua klacht die overeenkomen) dus ik praat in meervoud. Wij eisen fatsoenlijkere programma's ook na twaalven en niet alleen door de week maar ook in het weekend. Betaal niet voor niets luister en kijkgeld. Is niet bedoeld om * te bezichtigen. *gaan dan wel naar de Wa....!!!

Alle klachten die gemeld zijn door klacht30