Klacht: Overdag reclame van durex

op 03 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo. Met verbazing hoor en zie ik de laatste tijd overdag reclame van durex. Ik heb 3 kinderen van 12, 10 en 7 jaar en vind het belachelijk dat s’morgens om 10 over 8 die reclame op tv komt. Vooral de woorden sex en orgasme kunnen dan toch echt niet omdat er jonge kinderen kijken. Ook zie ik de reclame regelmatig overdag. Kan die reclame niet gewoon s’avonds laat uitgezonden worden? Met vriendelijke groet, Inge van Kesteren

Gewenste Oplossing:

Als deze reclame s'avonds laat uitgezonden wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door I. v Kesteren