Over

Voor bedrijven

Welkom bij klacht.nl : een kans voor verbetering!

Klachtenradar.nl is een platform dat de dialoog tussen bedrijven en consumenten wil verbeteren, om ervoor te zorgen dat u uw produkten en diensten kunt verbeteren en tevreden klanten krijgt!

De klachten, complimenten en suggesties zijn afkomstig van klanten die de tijd en moeite hebben genomen om op klacht.nl iets over uw bedrijf te vertellen : in feite zeer loyale klanten! Ze willen graag tevreden zijn met uw produkt en gunnen u een kans voor verbetering! Maak  gebruik van deze gratis feedback en waardevolle klantreacties.

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we een korte handleiding ontwikkeld, die u hier kunt downloaden :

Handleiding klachtenradar

Om een bedrijfsaccount aan te vragen stuurt u een email via ons contactformulier :

Contactformulier

We wensen u veel succes met het inzicht dat klacht.nl u verschaft in uw klanten!

Voor consumenten

Welkom bij klacht.nl : een kans voor verbetering!

Klachtenradar.nl is een platform dat de dialoog tussen bedrijven en consumenten wil verbeteren, om ervoor te zorgen dat u een tevreden consument wordt!

De meeste bedrijven zijn actief op klacht.nl en reageren snel op uw klachten, complimenten en suggesties. Beschrijf daarom zo uitvoerig mogelijk waar u tegenaan bent gelopen en welke oplossing u van het bedrijf vraagt. Publiceer geen persoonlijke gegevens van u of een ander in de klacht, maak gebruik van beschaafd Nederlands en vermijd beledigende, bedreigende of discriminerende taal. Indien u een klacht, compliment of suggestie wilt melden, kunt u dat hier doen :

Klacht melden

U ontvangt daarna een email waarin u uw klacht dient te bevestigen, waarna u uw inloggegevens ontvangt. Hiermee kunt u inloggen op klacht.nl en de status van uw klacht, compliment of suggestie volgen. Inloggen kunt u hier :

Inloggen op klacht.nl

Indien u uw inloggegevens kwijt bent, kunt u die hier opnieuw opvragen :

Login en wachtwoord opvragen

Als u een klacht, compliment of suggestie voor klacht.nl heeft, dan kunt u die hier melden :

Klacht, suggestie of compliment over Klachtenradar.nl melden

Contact over klacht.nl kan via het contactformulier :

Contactformulier