Klacht: over de RTL summer night

op 20 juli 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sorry maar de wijze waarop het onderwerp van de MH 17 werd belicht zeer denigrerend voor de dame die de column heeft geschreven. Zij is heus niet de enige die zo denkt. Ik vindt die -sorry voor de omschrijving- hysterie over de MH17 echt over de top. Ze heeft gelijk. Ik denk er exact hetzelfde over. Het lijkt wel alsof iedereen MEE MOET LEVEN. Nou dames heren journalisten/talkshow hosts zo zit de wereld niet in elkaar. In Nederland mag gelukkig nog iedereen schrijven en denken en zich afvragen wat hij denkt.

Gewenste Oplossing:

nvt, weet niet waar ik dit anders kwijt kan. Doe niet aan twitter

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anneke Arnolds