Klacht: Over betaling

op 30 juni 2017 over Bos Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik doe een klacht over het gebied dat ik contact met bos incasso op neem het betaling regel alles in 1 x is betaald via ideale op 02-06-2017 en ik zal binnen een week aangesloten weer worden en dan krijg ik teren van telen dat het doser nog bij bos incasso ligt en we zitten nu al op 30-06-2017 waarom is het niet door gestuurt naar tele2 en ik ben nog steeds afgesloten

Gewenste Oplossing:

Dat alles in 1 week word geregeld en afspraak is afspraak dat moet je aan houden

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bos Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bos Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Bos Incasso in behandeling genomen

Bericht van Bos Incasso

8 maanden geleden - Geachte heer/ mevrouw, Naar aanleiding van uw opmerking zullen wij u een schriftelijke reactie toesturen. Vertrouwende u hierbij voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd. Hoogachtend, Bos Incasso

Alle klachten die gemeld zijn door Nourdin barkouch