Klacht: oud niet/nooit gebruikt profiel

op 14 september 2016 over Netlog in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jarenlang na het even snel aanmaken van één netlog (inmiddels ‘twoo’) profiel staat deze nog altijd online onder mijn naam. Ik kan op geen enkele wijze met hen in contact treden zonder dat ik eerst één nieuw profiel aanmaak.

Gewenste Oplossing:

Als profiel verwijderd is en niet meer onder 'google zoekresultaten' gevonden kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Netlog

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Netlog nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Netlog in behandeling genomen

Bericht van Netlog

1 jaar geleden - Goedenavond, Bedankt voor je bericht. Geef je me de nickname van je profiel even of het e-mailadres waarmee je het account registreerde alsjeblieft? Ik help je dan graag verder. Maak er alvast nog een fijne avond van.

Reactie van de melder van de klacht Solid

1 jaar geleden - Dat is murderinckiller@msn.com of mario_tatusch@live.nl Nickname is Frizzel Dizzel (erg allemaal niet haha)

Alle klachten die gemeld zijn door Solid