Klacht: Oud account verwijderd zonder reden.

op 19 juli 2019 over Howrse in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals ik van vele hier lees is ook mijn oude account verdwenen. Ik speelde dit spel vroeger zeer intensief en heb vele aankopen gedaan. Deze kan ik dan ook aantonen met screenshots, ik heb de bevestigingen namelijk nog steeds in mijn mailbox. Gezien ik er zoveel tijd en echt geld aan gespendeerd heb vind ik het vreemd dat mijn account als sneeuw voor de zon verdwenen is. Heel erg slecht om zonder waarschuwing een account te verwijderen, vooral als het bedrijf er geld mee verdient heeft.Ik kon wel inloggen met het account (zonder te registreren?) en moest hélemaal opnieuw beginnen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn oude account terug, ik vind dit echt alles behalve fatsoenlijk. Ik kan gecontacteerd worden op: [email protected]

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Howrse

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Howrse nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hauntme04