Klacht: Order niet compleet ontvangen

op 21 december 2017 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee keer eten besteld en beide heb ik niet goed ontvangen. Eerste keer heb ik zonder bacon besteld maar het kwam met bacon op de brood. Tweede keer heb twee menu’s met zinger burger en twister stap besteld. Maar ik heb alleen de zinger burger en wrap zonder menu ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Alleen als ik bij het restaurant gaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saraphina