Klacht: Opzegging opleiding pedicure vanwege een nieuwe baan

op 16 november 2013 over IVS opleidingen in de categorie Opleiding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vlak voordat ik met deze opleiding begon hoorde ik dat ik een nieuwe baan had. Dolblij natuurlijk. Ik ging gelijk bellen om te kijken of ik deze opleiding kon opzeggen..antwoord nee.. kosten 100%. Belachelijk natuurlijk! Dus ik dacht ik ga het gewoon proberen fulltime baan en een 1-dag opleiding ernaast. Helaas kan ik dus van mijn nieuwe werkgever echt niet de maandag vrij krijgen en moet ik met de opleiding stoppen. Het is een 1-jarige opleiding die echt net gestart is, ik heb echt 6 schooldagen gehad.. Maar ze houden vol 100% kosten. Als ik eventueel volgend jaar de opleiding zou doen.. dan moet ik 50% kosten betalen.. Rond uit belachelijk. In deze tijd mag je dolblij zijn dat je een baan hebt. Ik heb bijna een jaar werkeloos thuis gezeten. Ik heb me in die tijd hiervoor opgegeven. Ik wil best een bedrag betalen, maar het moet wel redelijk blijven.

Gewenste Oplossing:

Ik weet niet eens of ik volgend jaar nog wel deze opleiding wil doen mocht de mogelijkheid zich voor doen. Ik vind het heel erg dat ze zo weinig moeite voor je doen en begrip tonen voor de situatie. Ze proberen me het alleen maar van hun kant te laten zien. Dat ik een lening heb afgesloten om deze opleiding te volgen... interesseert ze niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IVS opleidingen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pedicuredordrecht