Klacht: Opzeggen Temptation dating

gertjanvb op 10 april 2013 over Temptation Dating in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Momenteel kan ik mijn lidmaatschap van Temptation Dating niet opzeggen, omdat als ik inlog op mijn profiel, ik op het profiel van iemand anders kom. Ik kom dus niet meer op mijn profiel, waardoor ik niet kan opzeggen. Het opzeggen van het lidmaatschap kost nogal wat moeite heb ik gelezen bij andere klachten over deze site, of het lukt helemaal niet

Gewenste Oplossing:

Als ik zo spoedig mogelijk mijn lidmaatschap bij deze inferieure site kan opzeggen. Het is je reinste zwendel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Temptation Dating

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Temptation Dating nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door