Klacht: opzeggen onmogelijk, geen contactgegevens

op 26 september 2016 over Megapot.nu in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit bedrjif schrijft al maandenlang elke maand € 24,95 van mijn rekening. Ik ben door hen telefonisch benaderd en heb blijkbaar ergens ja tegen gezegd. Nu wil ik mijn “lidmaatschap” opzeggen dus zoek hun website op. Dat blijkt een website te zijn zonder enige contactgegevens. Ik kan alleen inloggen met een klantnummer en een wachtwoord waarover ik ooit een brief zou moeten hebben ontvangen. Die brief kan ik niet vinden. Hoe moet ik nu opzeggen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de afschrijvingen gestopt zijn en mijn lidmaatschap opgezegd.
Megapot moet hun contactgegevens en hun inschrijving van KvK op hun website vermelden of anders stoppen met hun praktijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Megapot.nu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Megapot.nu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geertje68