Klacht: Opzeggen contract

op 07 juli 2016 over Gratis-Condooms.nl in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een tijdje geleden hebben wij gratis condooms besteld, een maand later kregen wij thuis een pakket opgestuurd met daarin 10 condooms en een factuur daarbij. Mijn mama wou die niet betalen, wat ik maar normaal vindt. Weer een maand later kregen we weer zo’n pakket en is mijn mama dan wel verplicht geweest om de eerste factuur te betalen. Nu zou ik graag het contract willen opzeggen want zo kan dit niet verder gaan.

Gewenste Oplossing:

wanneer mijn contract wordt opgezegd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gratis-Condooms.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gratis-Condooms.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LynnVermael