Klacht: Opzeggen abonnement Telegraaf

CeeBu op 27 oktober 2017 over Fitland in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen vernam ik, dat bij Fitland, Meppel, het abonnement op de Telegraaf was opgezegd. Ik vind dit jammer, temeer daar verleden jaar unilateraal het abonnement op de Meppeler Courant ook al was opgezegd.
Behoudens een sportieve functie, heeft de Meppeler vestiging ook een sociale functie. Behalve aandacht voor elkaar (cohesie ouderen), komen diverse politieke items naar voren. Een krant is daarbij mijns inziens onontbeerlijk.
Namens velen die ik vanmorgen sprak, verzoek ik u het besluit terug te draaien.
Met vriendelijke groet,
A.C. Bultje, Barsbeek 12, 8326 BN Sint Jansklooster.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het genomen besluit wordt terug genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fitland over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door