Klacht: opzeggen abonnement

bss op 08 november 2017 over Kamernet in de categorie Makelaars

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee maanden geleden mijn abonnement opgezegd. Kamernet had het bedrag van mijn rekening geboekt, namelijk 21 euro, dat ik toen had laten terugboeken. Zonder eerder enig bericht te hebben gekregen wordt ik net verrast met een mail van intrum justitia om de betaalsom van 61, 05 te betalen inclusief incassokosten. dat is niet erg chique voor een site die voor studenten gemaakt is.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer de kosten worden ingetrokken die Kamernet mij in rekening heeft gebracht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Kamernet in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Kamernet een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Kamernet

Heeft op 08 november 2017 om 16:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door