Klacht: Opzeggen 2e gelinkte abonnement

op 14 juni 2021 over BeNaughty in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Opzeggen is bijna onmogelijk. Ik heb opgezegd telefonisch, maar was bijna niet te doen. Nu zijn er 2 incasso’s, er is nog een zusterbedrijf, maar ik weet niet meer welke dat is? Kan geen mails meer terug van vinden. Ik heb telefonisch gevraagd ze allemaal op te zeggen maar dan moest ik de naam van de website weten.

Gewenste Oplossing:

Als ik geen geld meer hoef te betalen aan die....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BeNaughty

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BeNaughty nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nova1982