Klacht: Opvang bak spekbakken

op 08 augustus 2017 over Tupperware in de categorie Handelsondernemeing

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bak plus toebehoren gekocht om spek in te bakken. Opvang bak waar het vet inloopt scheurt door de warmte en smelt. Ook het rooster smelt. Werd gezegd dat ik het verkeerd gebruik. Maar de eerste tijd ging het goed. Gister de bak van mijn moeder gebruikt en die is nu ook kapot. Had gehoopt op de levenslange garantie maar die krijg ik niet. Bakken met toebehoren waar ik nu niets meer aan heb kan ik ook weggooien. 1 bak ligt ercal in de kliko omdat ik te horen kreeg dat ze er niets aan doen. Maar nu de andere van mijn moeder ook kspot gast wilvik het via deze weg proberen

Gewenste Oplossing:

Als de bakken zijn vervangen of iets vergelijkbaars voor terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tupperware

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tupperware nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door klink66