Klacht: Opstapplaats 1 week vantevoren gewijzigd.

op 15 december 2017 over Slangenreizen in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een busreis (1dag) geboekt voor 2 personen van Tilburg naar Oberhausen.

Ik kreeg (1 week vantevoren) een e-mail. Dat de opstapplaats is gewijzigd naar Eindhoven.

Helaas heb ik geen vervoer van/naar Eindhoven, ik had speciaal deze reis bij jullie geboekt, omdat de opstapplaats Tilburg beschikbaar was. Daarom moest ik tot mijn grote teleurstelling de boeking annuleren.

Maar slangenreizen is niet bereid iets terug te betalen. Annuleringskosten bedragen 100%.

Ik voel me afgezet.

Ik hoop dat mensen dit lezen voordat ze boeken bij slangenreizen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of opstappen in Tilburg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slangenreizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slangenreizen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Groeten van Max

7 maanden geleden - Beste meneer/mevrouw, namens Groeten van MAX neem ik graag contact met u op. Wellicht kunnen we u helpen met het oplossen van deze klacht en meerdere klachten die wij zien over het vervoer van Slangenreizen. Zou u mij kunnen mailen als u dit leest? Ik hoor heel graag het hele verhaal. Hartelijke groet, Myrthe (redactie Groeten van MAX), groetenvanmax@tuvalu.nl

Alle klachten die gemeld zijn door YB.