Klacht: Oplichting, onterecht geld afschrijven van mijn creditcard

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag ben ik erachter gekomen dat sinds Maart 2021 iedere maand onterecht 15 euro wordt afgeschreven van mijn credit card door het bedrijf Winkelsparen. Ik heb geen idee waarom en hoe deze transactie is ontstaan. Ik heb me niet aangemeld voor Winkelsparen en het is onacceptabel dat iemand iedere maand geld van mijn rekening afschrijft zonder dat ik hier weet van hadden en zonder tegenprestatie.

Het lijkt erop dat we onbewust bij het bestellen van producten van look fantastic in aanraking ben gekomen met Winkelsparen. In Februari producten besteld en sindsdien wordt er maandelijks 15 euro afgeschreven.

Gewenste Oplossing:

Als ze stoppen met dit soort praktijken van oplichting en mijn geld terug storten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wly Winkelspaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wly Winkelspaar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nimia