Klacht: oplichting en aan het lijntje houden van de hulpsite van bmx . daily,com

gretha62 op 10 juli 2020 over PPRO Financial in de categorie Financieel Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

telefoon gekocht bij bmxdally kosten 99.99 euro op 15-05-2020, betaald via ideal. niets meer van gehoord,ben daar ook achteraan gegaan,hebben dan ook niets ontvangen volgens hun.moet dan maar een afschrift van de bank opsturen (4,50) en dan krijg je een mailtje dat ik bericht krijg en daar wacht ik nog steeds op, heb ook gemaild waar blijft het antwoord maar daar krijg ik geen bericht meer van.

Gewenste Oplossing:

geld terug plus kosten die volgens hun (mail) vergoed zouden worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PPRO Financial

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PPRO Financial nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gretha62