Klacht: Oplichterspraktijken KOOP NIETS HIER!!!

op 07 juli 2017 over Proforto in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 van de 6 bestelde shirts hadden kleine gaatjes, een wit shirt had een vieze vlek en het zwarte shirt had vieze wittige vlekken… SCHANDALIG!!!! Ik neem contact op met de klantenservice waarna mij nieuwe shirts worden beloofd… NIETS ONTVANGEN!! Daarnaast zijn zijn 2 van de 6 shirts nog niet eens geleverd dus geen idee of die ook viezig en gekreukeld met gaatjes mijn kant op komen! MIJN GELD KWIJT!!!! HET IS ZO GOEDKOOP OMDAT DE KLANTENSERVICE SHIT IS! ZAK DOOR DE STRONT PROFORTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terugkrijg!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Proforto

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Proforto nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C florus