Klacht: Openstaande factuur niet doorgegeven

op 09 juni 2021 over IncassoPartners Nederland in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een 1,5 jaar geleden een factuur betaald en dat is tot vandaag nog steeds niet doorgegeven aan Klarna. Bij hun staat het bedrag open terwijl deze al lang geleden betaald is. Ik krijg maar geen contact met ze telefonisch niet, via de mail niet via de site ook niet. Ik ben erg gefrustreerd omdat dit nog steeds niet doorgegeven is maar ik wel geregistreerd sta!!!!! Schandalig

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit wordt verwerkt in de administratie en word doorgegeven aan Klarna!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar IncassoPartners Nederland over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Hallobenaz11