Klacht: Openstaande Factuur

op 20 februari 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 14-2-2018 werd ik gebeld door een medewerker van Direct Solutions die mij vertelde dat ik bennen 2 dagen een bedrag van €182,40 op hun rekening moet overmaken. Het gaat om een uitje uit 2016. Datum en bedrijf aan wie ik bedrag verschuldigd was konden zij niet noemen.
De volgende dag weer gebeld toen werd de naam van een bedrijf Benelux korting genoemd. Ik vroeg om bewijsstukken. Die konden zij niet overleggen.
In een email werd er ik erop geattendeerd dat indien ik niet betaalde ik te maken zou krijgen met de deurwaarder.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit probleem uitgezocht wordt. Ik zie dat ik niet de enige ben. Misschien moeten alle slachtoffers van deze mensen naar de TV stappen en het wereld wijd bekend maken hoe deze boeven rijk willen wordendoor valse praktijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Alle klachten die gemeld zijn door Lynette Bohr