Klacht: Openstaande bedragen welke niet van mij zijn

Iris24E op 07 juli 2020 over Intrum in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee brieven ontvangen van Intrum, waarbij ik bedragen van 1400 en 2000 euro heb openstaan bij KPN. Dit staat op mijn naam alleen niet op mijn adres. Het adres is in mei 2020 gewijzigd naar een adres van een vriend van mij, daarvoor was het ergens in Amsterdam waar ik nooit ben geweest. Ze zeggen dat ze meerdere herinneringen hebben gestuurd, echter op een mailadres welke niet van mij is. Kortom, ik wist van niks tot ik mijn BKR ging opvragen en daar ineens een bedrag van twee kredieten stonden.

Gewenste Oplossing:

Het vrijvallen van deze twee bedragen welke niet van mij zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Intrum over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Intrum in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Intrum een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Intrum

Heeft op 07 juli 2020 om 15:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Iris24E