Klacht: Openstaande bedrag van Benelux korting

op 08 februari 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Incasso bemiddelaar Direct Solutions heeft vandaag 08-02-2018 mijn gebeld dat ik een bedrag heeft openstaan van € 142,40 bij Benelux korting. Ze willen beweren dat ik bij u via telemarketing een abonnement heeft afgesloten in 2016 en niet op tijd heeft geannuleerd. Ik weet helemaal van niets. Ze blijven dreigen dat moet betalen maar heb geen bewijzen gehad. En last op radar dat heel veel mensen gedupeerd zijn. Ik vind niet leuk meer.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden dat mijn niet meer lastig valt en dat de bende moet aangepakt worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ida Van Dort