Klacht: Openingstijden verkeerd op de site

op 19 oktober 2016 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister ging in naar het filiaal in Hilversum en er werd mij gezegd dat er geen tijd meer was om mij te knippen omdat ze om 18:00 sluiten terwijl er op de site staat dat ze om 19:00 sluiten. Ik was vanuit mijn werk doorgereden en was daar om 17:30 dus in mijn beleving op tijd.
ik baalde dus stevig.

Gewenste Oplossing:

dat de site aangepast wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door @Wilma