Klacht: Opeens incasso buro achter me aan

op 01 mei 2017 over Splendid club in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben ook door een verkoper erin geluist. Verhaal over eenmalige actie waarbij alleen de verzendkosten betaald zouden moeten worden. op tijd achter gekomen en binnen de bedenktijd laten weten dat ik dit pakket niet wilt. Na 1 jaar opeens kosten van een incasso bureau terwijl ik niks ontvangen heb omdat ze het verkeerde adres in hun bestand hebben staan. Dus zelfs binnen de bedenktijd moet ik alsnog opeens betalen

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit bedrijf snapt dat het niet zomaar mensen kan oplichten en mijn geld nog van mij blijft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Splendid club

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Splendid club over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Splendid club nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rykounanba