Klacht: opdrachten zomaar weg

op 12 januari 2014 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb gisteravond alle sims opdrachten laten doen zoals planten en verjaardags taart laten bakken, taart bakken kost 5 sp. en ik ging net weer op the sims en ineens doen de sims niks. me taart is niet gebakken en me 5 sp is weg. daar heb ik de hele tijd voor gespaard en ik baal hiervan. ik snap niet dat het zomaar weg is. wat is de reden hiervan?

Gewenste Oplossing:

ik wil graag me 5 sp terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door maarynn92