Klacht: Op halen van oude papier containers

Ingrid jagersma op 02 maart 2021 over Omrin in de categorie Afval- en vuilnis bedrijven, Schoonmaakbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ophalen van oude papier containers sta 10 min te wachten om uit mijn plein te komen ik snap best wel dat die mannen veel en hard moeten werken , maar vervolgens kom ik tegug van boodschappen doen sta ik wedr een half uur te wachten om weer bij mijn huis te komen , vriendelijk gevraagd of hij zijn auto zo neer kan zetten dat iedereen er uit kan en hij zijn werk gewoon kan doen . Zeg tegen jullie personeel dat ze hun auto’s zo neer zetten dat bewoners er ook nog iit kunnen . Kleine moeite lijkt mij .

Gewenste Oplossing:

Auto van jullie op halers zo neer zetten dat bewoners nog weg kunnen , ook voor nood gevallen nv ambulance

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Omrin

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Omrin nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingrid jagersma