Klacht: ooginfectie na pmu eyeliner

op 06 september 2016 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen donderdag permanente eyeliner laten zetten boven en onder het oog. Aan de voorschriften gehouden voor de nazorg ( heb meerdere tattoos dus weet wel hoe te verzorgen) toch een ooginfectie opgelopen.Heb voor half oktober een nabehandeling staan waar ik ook al 100 euro voor betaald heb.Nu wil ik deze afspraak afzeggen en het geld terug hebben omdat ik het niet meer aandurf. Krijg te horen dat er geen geld teruggegeven wordt maar ik wel een waardebon kan krijgen. O en natuurlijk kan de infectie niet bij hun opgelopen zijn volgens hun. Heel jammer dit, wat moet ik met een waardebon die ik toch niet gebruik!!

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vip company teuge

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vip company teuge nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gk1964