Klacht: Onzinnige nutteloze humor

op 25 juli 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht over de nutteloze en zo niet grappige zogenaamde humor. Al sinds mijn jeugd kijk ik maar het nieuws en vind ik het een erg serieus en rustig begin van mijn dag. Zodoende vind ik het niet acceptabel om de idiote en saaie grapjes van Jan de Hoop te moeten horen. Ik ga zeker voortaan naar het NOS Journaal kijken, want ik vind Jan de Hoop zijn nieuws show echt te ver gaan om hiermee het nieuws voor te lezen. Waardeloos.

Gewenste Oplossing:

Laat Jan de Hoop zich bij het nieuws voorlezen houden zonder nutteloze zogenaamde grappen. Ze zijn niet grappig en hebben geen toegevoegde waarde. Tevens maken ze het ontbijtnieuws tot een lachertje.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meri Visser-Jajcanin