Klacht: onvriendelijke service

op 14 oktober 2016 over Optilens in de categorie Internetshops - Brillen en lenzen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na jaren trouwe klant bij optilens,waarbij de service altijd zeer goed was kwam ik vrijdag middag na de markt een lens ophalen voor mijn rechter oog.En jonge dame stond mij te woord zonder op te staan,heel onvriendelijk hoe ze sprak,haar toon was heel onvriendelijk,ben weggegaan en heb later contact gezocht.Robert heeft mij verhaal aangehoord,en heeft zoals ik gewend ben mij zeer vriendelijk geholpen.Robert dank en graag tot ziens mvg n.swaan

Gewenste Oplossing:

door robert goed geholpen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Optilens

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Optilens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door natasja s