Klacht: onvriendelijk personeel aan de telefoon

op 10 mei 2016 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een probleem met mijn wasmachine. Er is al twee keer iemand voor geweest en werd zeer goed geholpen. Het probleem blijft en vandaag hierover gebeld. Ik werd zeer onvriendelijk te woord gestaan door een man. Hij wil de aard van het probleem niet begrijpen en doet er ook geen moeite voor om dit wel te gaan begrijpen, terwijl het probleem bij jullie bekent is.
Hij wil niemand langs sturen terwijl ik wel een probleem heb.
Ik vind het erg onbeschoft om op deze manier te woord te worden gestaan. En zeker als mij verteld wordt dat ik de kosten moet betalen mocht er niets aan de hand zijn.[mijn vriend heeft dezelfde model nooit problemen mee.]ik heb altijd vriendelijk mensen van LG gesproken .maar vandaag echt niet leuk.

Gewenste Oplossing:

het probleem van het gescheurde rubber is opgelost en daar ben ik tevreden over.
Als de rest van het probleem ook is opgelost ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mohammed koundi