Klacht: Onvriendelijk oude personeel

op 01 juli 2016 over EmTe in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi,
Al niet eerste keer kom ik tegen dat er niet gegroet wordt de producten niet geschoven maar gehooid word door de oude dames die daar werken.Het is echt al tijd om wat te doen dat de klanten terug willen komen.Sorry nu ga ik liever naar Jumbo, want daar voel ik me niet zo gediscrimineerd omdat ik buitenlander ben.

Gewenste Oplossing:

Als de oude personeel leert omgaan met klant of weg daar is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EmTe

Reactie van de melder van de klacht Vitacicek

1 jaar geleden - Het is in Emte Helmond Wederhof

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EmTe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vitacicek